Sunday, 16 December 2012

Ini Kali Lah!


Shallom!!

Oh No!! Ini kali lah!!

Dari rumah memang serba serbi cantik lawa wangi..
Hari ni ada perhimpuanan anggota penjawat awam so kena la prepare baik-baik dari rumah kan..

semua cukup perfect! rambut kemas, pakaian kemas..semuanya kemas.. tapi yang tak kemas nya.. Kaki!! macam mana saya boleh lupa pakai kasut hills ni.. ni la akibat kalo selalu guna sandal p Ofic.. kan sudah kena!! my senior siap bagi kasut dia lagi untuk pinjam.. tapi kesian.. pakai kasut saiz 7 untuk kaki saiz 5?? kompom tidak muat kan?? masukkan tisu dalam kasut?? ya sudah cuba tapi tetap juga tidak boleh.. macam kasut Mc Donald pula :( :(..

Mau lari balik rumah pun kereta hubby guna.. mau minta tolong hubby pula dia meeting?? so what should i do?? just use sandal lah jawapnya.. la la la la (hP ringing).. tengok2 hubby call.. wahh syukur!! Helo? hurm kenapa tu tadi? me: Dady Meeting lagi ka?? - Tidak, habis sudah.. (Selamat!!! ahahaha) me: Dady tolong p rumah cari kasut hills mumy. cari la d stor tu..( see, kasut pun d stor) alahai... dady just say OK :) ..

Tidak lama kemudian, Dady pun datang dengan Hensem nya.. sempat puji sekejap.. Wah Hensem OO dady :) :) ekekeke ( nampak sangat takut kena bagi ceramah 5saat, sebab menyusahkan) he just respon ' hurmm'.. ahhahahahhaha.. before tutup pintu kereta, sempat lagi.. love u dady! :)

but seriously Dady memang hensem tadi..hehehe..Now me senyum sampai telinga, terasa macam masih belasan tahun dengan hills ni.. ahahahaha.. perasan lebih! sambil tulis blog ni actually tengah tunggu kawan untuk jalan sama-sama( kamiurang jadi parasit di kereta dia).. ok la guys.. aku jalan dulu.. love u all.. Xoxo..

Selamat Pagi, Salam 1 Malaysia & Tuhan Memberkati :)

No comments:

Post a Comment